سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب اینترنتی

نظر

5 فایده مصرف سرکه سیب هنگام صبح


 

  • 5 فایده مصرف سرکه سیب هنگام صبح

    به گزارش ایسنا، همچنین افزودن یک قاشق سرکه سیب به یک سوم فنجان آب و شستشوی دهان با این ترکیب برای مدت زمان 20 ثانیه به برطرف کردن بوی بد دهان کمک می‌کند. اما در این مطلب بررسی شده که مصرف این خوردنی در هنگام صبح چه فوائدی برای بدن به همراه دارد؟ 

    سایت "مدیکال دیلی" در مطلبی به برخی از فوائد مصرف سرکه سیب به هنگام صبح اشاره کرده‌ که به شرح زیر است:

    • بهبود هضم غذا: مصرف این ترکیب اسیدی در صبح تعادل PH معده را حفظ کرده و موجب می‌شود هضم مواد غذایی بهتر انجام شود. همچنین می‌تواند نفخ معده را کاهش داده و از رفلاکس اسید معده جلوگیری کند.
    • کاهش سطح قند خون: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف دو قاشق از این مایع ترش در کنار یک وعده تنقلات در مقایسه با مصرف تنقلات همراه با آب می‌تواند به کاهش سطح قند خون منجر شود.
    • تقویت سیستم ایمنی: یکی از فوائد اصلی مصرف مداوم سرکه سیب تقویت سیستم ایمنی است. سرکه سیب ترکیبی اسیدی دارد بنابراین باکتری‌ها را پیش از آنکه در بدن موجب سرماخوردگی یا سرفه شوند از بین می‌برد.
    • تقویت انرژی: تاثیر سرکه سیب بر میزان انرژی بدن همچون سیستم ایمنی است. این مایع خاصیت قلیایی دارد و میزان انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.
    • سم‌زدایی از بدن: مصرف سرکه سیب هنگام صبح به پاکسازی کبد و سم‌زدایی از بدن کمک می‌کند. با مصرف این ترکیب می‌توان بدون صرف هزینه‌های بالا مواد سمی و مضر را از بدن خارج کرد.

نظر

روز جهانی غذا | رفتار ما آینده ما را می‌سازد


 

  • روز جهانی غذا | رفتار ما آینده ما را می‌سازد

    «رفتار ما آینده ما را می‌سازد» شعار روز جهانی غذا در سال 2019 است. در دنیای کنونی از آنجا که شهرنشینی توسعه یافته، رژیم و عادات غذایی سالم نیز با سرعتی فزاینده به سمت رژیم‌های غذایی ناسالم و همچنین سبک زندگی بی‌تحرک پیش رفته و سبب افزایش نرخ چاقی در نسل امروز شده است. در قرن حاضر، سوء تغذیه در بیشتر جوامع به ویژه در کشورهای جهان سوم بحران جدی به شمار می‌رود. سوء تغذیه یا به عبارتی هر گونه انحراف از تغذیه طبیعی که موجب عدم دسترسی بدن به مواد اصلی غذایی باشد از دلایل مهم بیماری‌های جسمانی و روانی در جهان است.

    مشغولیت ذهنی 80 درصد از مردم جهان دستیابی به غذاست، کمبود غذا و مواد غذایی مورد نیاز بدن برای بسیاری از مردم جهان به مشکلی بزرگ تبدیل شده است. بر اساس آمارهای اعلام شده از سوی فائو، اکنون بیش از 815 میلیون نفر در جهان از سوء تغذیه رنج می‌برند. جنگ، شرایط آب و هوایی وخیم ناشی از تغییرات اقلیمی، رکود اقتصادی و سرعت فزاینده پدیده چاقی و اضافه وزن مسیر پیشرفت در مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه را با مشکل مواجه کرده است و این در حالی است که میلیون‌ها نفر گرسنه‌اند، 600 میلیون نفر از چاقی رنج برده و 1.3 میلیارد نفر دیگر نیز دچار اضافه وزن هستند.

    از اهداف روز جهانی غذا می‌توان به تشویق و تحریک ملت‌ها، سران دولت‌ها، مراکز بین‌المللی و نهادهای غیردولتی به افزایش تولید محصولات کشاورزی و همچنین به تشویق برای برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه به منظور همکاری‌های اقتصادی و کشاورزی و حمایت‌های متقابل فنی برای کاهش آمار گرسنگی در جهان اشاره کرد.

    افزایش آگاهی عمومی و توجه دادن آن‌ها به مسئله گرسنگی، سوء تغذیه و استفاده از رژیم غذای سالم از دیگر اهداف این روز است. رژیم غذایی ناسالم عامل خطر اصلی مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و برخی سرطان‌ها است. عادت غذایی ناسالم علاوه بر اینکه یک پنجم مرگ‌ومیرهای سراسر دنیا را در بر می‌گیرد، هزینه‌ای کلان نیز به بخش سلامت تحمیل می‌کند. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که این تعداد تا سال 2025 به یک نفر از دو نفر خواهد رسید.

    بنابراین، این پرسش مهم مطرح می‌شود که چه باید کرد؟ اول این که چون دولت‌ها مدیریت اصلی را در کشورهای خود به عهده دارند، باید برنامه مشخصی با چشم‌اندازی روشن برای دسترسی همگانی به غذای سالم و از بین بردن گرسنگی و همین‌طور آموزش عمومی در دستور کار خود داشته باشند. دوم، کوشش نهادهای مردم نهاد و همین طور رسانه‌های همگانی و شبکه‌های اجتماعی است که در این جا می‌توانند نقش موثری برای افزایش آگاهی عمومی و توجه مردم برای انتخاب سبک زندگی سالم داشته باشند.

    در پیش گرفتن چنین رویکردی نسبت به غذای سالم، می‌تواند ما را امیدوار کند که در روز جهانی غذا با ایجاد حس تعهد و همدلی و تلاش برای زندگی سالم همچنان کوشا باشیم.


نظر

رونمایی از نیسان پاترول 2020


 

  • رونمایی از نیسان پاترول 2020

    نمای بیرونی پاترول جدید و به روز رسانی شده? بسیار زیبا و شیک بوده و جلو پنجره V شکل آن از بخش عریض و مسطحی در پایین استفاده می‌کند. چراغ‌های آن ظاهری مشابه و مایل به سمت کنار دارد. در قسمت عقب نیسان پاترول، چراغ‌های جدید با سیگنال‌های چرخشی پی در پی وجود دارد.

    فضای داخلی نیسان پاترول به خاطر تزئیناتی مانند صندلی‌های چرمی با دوخت الماسی ظاهری لوکس پیدا کرده. همچنین مسئولان این کمپانی ادعا می‌کنند کابین در مقایسه با قبل کم صداتر و آرام‌تر خواهد بود. یک جفت نمایشگر در قسمت مرکزی داشبورد با قابلیت نمایش نقشه در بالا و اطلاعاتی مانند سیستم تهویه و گرمایش و سرمایش (HVAC) در قسمت پایینی آن وجود دارد.
    همچنین سیستم اطلاعاتی آن نیز از Apple Carplay و Android Auto نیز پشتیبانی می‌کند. مجموعه سیستم‌های ایمنی راننده شامل مواردی مانند ترمز اضطراری با قابلیت تشخیص عابر پیاده و سیستم هشدار برخورد به جلو می‌باشد. 

    نیسان پاترول 2020 دارای موتور 4.0 لیتری بوده که می‌تواند قدرتی برابر با 275 اسب بخار و گشتاوری معادل 394 نیوتون متر را تولید تولید کند. همچنین در صورت نیاز میتوان موتور آن را تا 5.6 لیتر و 8 سیلندر تقویت کرد که در این صورت قدرت تولیدی آن به 400 اسب بخار افزایش می‌یابد. همچنین مدل V8 آن به سیستم تعلیق هوشمند Nissan"s Hydraulic Body Motion Control  مجهز است. 

    motor1

    2121


نظر

آسپارتام، ساخارین، آلومینیوم و سولفات؛ 4 ترکیبی که برای سلامتی مضر نیستند


 

  • آسپارتام، ساخارین، آلومینیوم و سولفات؛ 4 ترکیبی که برای سلامتی مضر نیستند

    سمی بودن یک ماده و ترکیب به مقدار و چگونگی مصرف آن ربط دارد. برخی از این مواد شیمیایی را سمی یا مضر برای سلامتی قلمداد می‌کنند که در واقع آنطور نیست!
     

    آسپارتام (شکر مصنوعی)

    به نظر می‌رسید که آسپارتام می‌تواند موجب سرطان شود، اما تحقیقات نشان داد که واقعا اینگونه نیست. بیشتر نگرانی‌های عمومی در رابطه با شیرین کننده‌های مصنوعی، مربوط به آزمایش بر روی موش‌ها است که باعث سرطان‌های خون مانند لوسمی و لنفوم می‌شود.

    اما سازمان دارو و غذا FDA و EFSA هر دو این یافته‌ها را بی اعتبار دانسته و بیان کرده آسپارتام برای سلامتی مضر نیست. مسئله اصلی این است که آسپارتام در نوشیدنی‌های رژیمی یافت شده که لزوما سالم نیستند. تحقیقات نشان داده که نوشیدنی‌های رژیمی می‌توانند میل شما به شکر را افزایش داده و حتی باعث چاقی شود. 


     

    ساخارین (شیرین کننده بدون کالری)

    یک تحقیق دیگر بر روی موش‌ها نشان داد که ساخارین می‌تواند موجب سرطان شود. در دهه 80 محصولات شامل ساخارین دارای برچسبی با عنوان "ایجاد کننده سرطان در آزمایشگاه حیوانات" بودند. اما بعدها محققین این نظریه را رد کردند و هیچ ارتباطی بین ساخارین و سرطان پیدا نکردند. 


     

    آلومینیوم

    آلومینیوم موجود در اسپری‌ها و دئودورانت‌ها باعث سرطان سینه نمی‌شود! در اواخر دهه 90 گفته می‌شد که آلومینیوم موجود در اسپری‌ها موجب سرطان می‌شود اما مشخص شد که هیچ ارتباطی بین جذب آلومینیوم توسط بدن و سرطانزایی آن وجود ندارد زیرا بدن تنها مقدار بسیار کمی از آن را جذب می‌کند که برای سلامتی ضرری ندارد.

    سولفات

    برخی افراد به دنبال شامپوهای بدون سولفات هستند زیرا گفته می‌شد که سولفات سرطانزا است. اما هیچ تحقیق این موضوع را اثبات نکرد و سولفات موجود در شامپو یک سورفاکتانت بوده که باعث کف کردن بیشتر و به دام انداختن بهتر چربی‌ها می‌شود. 


    sciencealert

    2121


نظر

هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین


 

  • هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

    هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین«تابناک باتو» در مجموعه پلو‌های مخلوط و شیرین، هویج پلو شاید ساده‌ترین و کم دردسر‌ترین این غذا‌ها باشد. غذایی رسمی که بسیار لذیذ و خوشمزه است. هویج پلو را با مرغ یا بلدرچین و حتی با مرغابی یا کبک میتوانید نوش جان کنید.

     

    هویج پلو، ساده‌ترین پلوی مخلوط و شیرین

    مواد لازم

    هویج: 5 عدد متوسط
    برنج: 1 کیلوگرم
    شکر: 1 پیمانه
    زعفران: 3 قاشق غذاخوری
    نمک: به میزان لازم
    خلال بادام: به میزان لازم
    خلال پسته: به میزان لازم
    مرغ: به میزان لازم
    کشمش: به دلخواه برای تزئین

    طرز تهیه

    1. هویج‌ها را به اندازه کبریتی خرد میکنیم.

    2. شکر را در آب ریخته روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شده و مایع به قل زدن بیفتد.

    3. هویج‌ها را در شربت ریخته و حرارت میدهیم تا نرم شود.

    4. برنج را آب کش کرده و لا به لای برنج هویج‌ها را می‌ریزیم و لایه لایه بالا می‌آییم. برنج را روی حرارت قرار داده تا بخار بدهد. بخار که بلند شد دم کنی گذاشته و شعله را کم میکنیم. حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میدهیم تا دم بکشد.

    5. یک روش دیگر در این مرحله هست که از آن راه هم میتوانید این غذا را تهیه کنید. خلال‌های هویج را با کمی کره تفت داده و شکر را اضافه کرده با کمی آب تا به خورد هویج‌ها برود و لا به لای برنج بدهید.

    6. پس از آماده شدن غذا. غذا را در دیس مناسب کشیده و روی آن را با خلال بادام و پسته که کمی تفت خورده تزیین میکنیم.

    7. کنار این غذا میتوانید از مرغ زعفرانی یا بلدرچین استفاده کنید.

    برترین ها